Uvjeti korištenja

Internet stranice na domeni  punpazar.com, u daljnjem tekstu: stranice ili Stranice, vlasništvo su Pick up  j. d.o.o. , Ulica Domovinskog rata1 , 21210 Solin , RH (u daljnjem tekstu: Vlasnik). Korištenjem bilo kojeg dijela navedenih stranica i svih njihovih dijelova i povezanih internet stranica automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja, zajedno sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane Vlasnika u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Informacije o svim proizvodima su osnovne. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere predostrožnosti, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta, propisivanje terapije, postavljanje dijagnoze ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih.

Svi proizvodi su u našoj ponudi sukladni su zakonima i propisima Republike Hrvatske te imaju odgovarajuća odobrenja za stavljanje na tržište. Tekstovi, publikacije i opisi proizvoda iz web trgovine informativne su prirode i ni na koji način ne služe kao prijedlozi terapije ili upute o korištenju pojedinih proizvoda.

Dijelovi ovih stranica koji govore o ozljedama, tegobama i stanjima ne sadrži potpune medicinske informacije i sačinjene su kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja, niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Niti jedan bolesnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije sa za to kvalificiranim medicinskim osobljem.

Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način vi koristiti informacije na našim stranicama. Uvijek je poželjno posavjetovati se sa vašim liječnikom i/ili nutricionistom prije početka bilo kojeg tretmana, kao i ukoliko imate pitanja, nejasnoća ili želite saznati više informacija o vašem problemu. Opisi proizvoda iz web trgovine, tekstovi i publikacije nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze, terapije vaših problema ili načina upotrebe pojedinih proizvoda.

Publikacije i sadržaj koji se nalazi na Stranicama ili bilo koji njihov dio ne može se smatrati ponudom ili pozivom na kupnju bilo kojeg proizvoda ili usluge, niti se smiju smatrati dovoljnim temeljem za donošenje medicinskih, osobnih, financijskih ili poslovnih odluka.
Informacije koje dobijete putem kontakt obrasca, foruma, e-maila ili telefona nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema ili načina upotrebe pojedinih proizvoda. Sve informacije dobivene sa ovih stranica kao i putem kontakt obrasca, foruma, e-maila ili telefona koristite na vlastitu odgovornost.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.
Ne snosimo nikakvu odgovornost za točnost, vjerodostojnost ili starost informacija koje možete pronaći na našim stranicama.

Dokumenti objavljeni na našim stranicama ne smiju se kopirati osim u slučaju da se kopije koriste za nekomercijalnu i osobnu uporabu. Uz poštivanje navedenog ograničenja, kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovoj internet stranici navedeni. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovoj internet stranici dozvoljena je samo uz prethodno izričito odobrenje Vlasnika stranice.

Ove Stranice mogu sadržavati linkove na stranice drugih poduzeća ili osoba.
Ti linkovi su samo za Vašu informaciju, a Vlasnik, kao ni Autor i administrator Stranice ne snose odgovornost za točnost informacija ili sadržaj tih stranica.

Vlasnik, kao ni Autor i administrator Stranice ne podržava i ne daje nikakve izjave o njima, kao ni o bilo kojim informacijama, uslugama ili proizvodima koji se ondje nalaze, ili bilo kojim rezultatima koji se mogu dobiti njihovom uporabom.

Ako odlučite ostvariti pristup na bilo koju od internet stranica trećih strana koje su povezane s ovim stranicama, to činite u potpunosti na vlastitu odgovornost.

U slučaju povrede bilo kojih od navedenih Uvjeta, Vaše ovlaštenje za uporabu ovih Stranica automatski prestaje te sve eventualno učitane ili tiskane materijale dužni ste odmah uništiti. Vi pristajete na to da nećete koristiti naše stranice u zakonom nedozvoljene svrhe, kao ni protivno gore navedenim uvjetima.

Pick up j.d.o.o., ima jedini pravo izmjene sadržaja na ovim stranicama.

Vlasnik stranice zadržava pravo promjena navedenih uvjeta korištenja Stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave.

X