cikla

Cikla 1 kg

2.00 (15.07 kn)
Kategorija:

Product Description

Cikla je hranjivo povrće koje nudi niz zdravstvenih prednosti, a neke od njih uključuju:

Podržava zdravlje srca: cikla sadrži visoke razine nitrata koji mogu pomoći u snižavanju krvnog tlaka i smanjiti rizik od srčanih bolesti.

Povećava izvedbu vježbanja: pokazalo se da cikla poboljšava izdržljivost i izvedbu vježbanja povećavajući protok krvi u mišiće i smanjujući količinu kisika potrebnog tijekom vježbanja.

Promiče zdravu probavu: cikla je dobar izvor vlakana koja mogu pomoći u promicanju redovite stolice i poboljšanju zdravlja probavnog sustava.

Podržava zdravlje mozga: nitrati u cikli dokazano povećavaju protok krvi u mozgu, što može pomoći u poboljšanju kognitivnih funkcija i smanjiti rizik od određenih moždanih poremećaja.

Smanjuje upalu: cikla je bogata antioksidansima koji mogu pomoći u smanjenju upale u tijelu i zaštititi od kroničnih bolesti.

Podržava zdravlje jetre: pokazalo se da cikla podržava zdravlje jetre pomažući u detoksikaciji jetre i smanjenju oksidativnog stresa.

Jača imunitet: cikla je dobar izvor vitamina i minerala, uključujući vitamin C, koji može pomoći u jačanju imunološkog sustava i zaštiti od bolesti.

Općenito, cikla je hranjiva namirnica koja može pružiti niz zdravstvenih prednosti, od poboljšanja izvedbe vježbanja i rada mozga do smanjenja upale i potpore zdravlju srca i jetre.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Cikla 1 kg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X