hokkaido

Hokaido 1kg

3.00 (22.60 kn)
Kategorija:

Product Description

Hokaido tikva, poznata i kao japanska bundeva, vrsta je zimske tikve koja je porijeklom iz Japana. To je hranjiva namirnica koja nudi niz zdravstvenih prednosti. Neke od ključnih zdravstvenih prednosti Hokkaido tikve su:

Bogata hranjivim tvarima: Hokaido tikva je dobar izvor vitamina i minerala, uključujući vitamine A, C i E, kalij i magnezij. Ove hranjive tvari bitne su za cjelokupno zdravlje i dobrobit.

Podržava zdrav vid: visoke razine vitamina A u Hokaido tikvi mogu pomoći u održavanju zdravog vida i podupirati zdravlje očiju.

Jača imunitet: visoke razine vitamina C u Hokaido tikvi mogu pomoći u jačanju imunološkog sustava i zaštiti od infekcija i bolesti.

Promiče zdravlje srca: Hokaido tikva ima malo masti i puno vlakana, što može pomoći u smanjenju razine kolesterola i poboljšati zdravlje srca.

Pomaže probavi: Hokaido tikva je dobar izvor vlakana koja mogu pomoći u reguliranju pražnjenja crijeva i promicanju zdravlja probavnog sustava.

Podržava zdravu kožu: vitamini i minerali u Hokaido tikvi mogu pomoći u održavanju zdrave kože i promicanju zdravlja kože.

Sve u svemu, Hokaido tikva je hranjiva i ukusna hrana koja nudi niz zdravstvenih prednosti. Uključivanje u prehranu može pomoći u promicanju cjelokupnog zdravlja i dobrobiti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Hokaido 1kg”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X