chlorela

Chlorella prah – Organski 250g Nutrigold

89.00kn (11.81 €)
Kategorija:

Product Description

Chlorella (Chlorella vulgaris) je plavo-zelena alga, poznata kao jedna od najhranjivijih prehrambenih namirnica na svijetu. Sadrži proteine, ugljikohidrate i širok spektar vitamina i minerala. Smatra se značajnim faktorom u svakoj detoksikaciji. Potiče zdrav i funkcionalan imunološki sustav, pomaže normalizaciju krvnog šećera i održavanje zdravog mišićnog te koštanog tkiva.

Najpoznatija je kao baza raznih detoksikacijskih programa. U zadnje vrijeme se sve češće koristi u svakodnevnoj uporabi kao dodatak prehrani koji pruža širok spektar beneficija svakom čovjeku. Chlorella je opravdano popularna među ljudima koji vode aktivan životni stil. Zeleni klorofil u Chlorelli obogaćuje organizam magnezijem, i tako stabilizira koštano i mišićno tkivo te krvni tlak.

Chlorella prah također sadrži element poznat kao „Chlorella Faktor Rasta“ (CGF-CFR), stimulator imuniteta koji podiže prirodne obrane organizma protiv bolesti, te ubrzava oporavak bolesnog ili oštećenog tkiva. Također pruža organizmu lako probavljive bjelančevine koje pomažu u izgradnji i oporavku muskulature.

Vitamini i minerali su važan faktor arsenala koji Chlorella prah pruža, pa tako sadrži redom: Vitamin A, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin K, Vitamin B9, Kalcij, Željezo, Fosfor, Kalij, Natrij. Uz navedene vitamine i minerale, Chlorella također izjednačava pH vrijednosti u organizmu i tako pomaže lakše suočavanje s izazovima modernog ubrzanog života i prehrane.

Proizvodnja:

Chlorella se uzgaja organski na otoku u Južnom Kineskom Moru. Uz pomoć procesa fotosinteze i filtrirane prirodne vode raste u bazenima za uzgoj. Kad dosegne potrebnu teksturu, bere se i procesom suhe destilacije isušuje, tako zadržavajući sve potrebne nutritivne vrijednosti.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Chlorella prah – Organski 250g Nutrigold”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X